Спортни комплекти и игри

Детски футболен комплект - Перфектният подарък за детето
Детски-едукативен-конструктор-KLIX
Спортни комплекти и игри

Всички знаем колко е важен спорта за подрастващите деца.Той подпомага, както  физическо,така и интелектуалното им развитие.Тук е важно да спомен едно друго предимство на спорта ,че той създава една добра дисциплина в децата на тази възраст.

В нашия онлайн магазин за детски играчки ще откриете голямо разнообразие от детски спортни играчки и комплекти и игри,които ще накарат вашите деца да заобичат спорта още повече.Има подходящи продукти както за момчета,така и за момичета.

Един от препоръчаните Dema-Stil актуален продукт за сезона е Детския контстуктор-пъзел конструктор KLIX 60. Този конструктор позлява да се правят разнообразни фигури и със сигурност няма да ви омръзне след дълго време, може да играете сам или с вашия приятел. В комплекта от производителя са включени 10 карти А4 с предложение за дизайн и помощ при конструиране на фигури. Те обаче са само за стимул и не изчерпват възможността за използване на блокове.В нашият онлайн магазин Дема Стил ще намерите всички основни спортни комплекти и игра.Също така ще намерите информация и условия за търговия на едро.

Детски баскетболен кош Суперман Батман